Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Шуфрич незадоволений новими призначеннями

"Регіонал" Нестор Шуфрич скептично оцінив призначення Сергія Льовочкіна главою секретаріату президента. Так він прокоментував перші кадрові призначення президента Віктора Януковича.

 "Безумовно, кандидатура Льовочкина, м'яко кажучи, не найбільш консолідуюча. Визнаю, багато хто очікував, що головою адміністрації все-таки стане Олександр Лавринович", - заявив він.

"Але це рішення президента, безумовно, воно буде прийнято членами фракції Партії регіонів, хоча ми розуміємо, що відповідальність за таке кадрове призначення несе той, хто його приймає", - додав Шуфрич.

"Що стосується інших призначень, то вони зрозумілі і логічні", - зазначив він.

Ще в липні минулого року з'явилися повідомлення про бійку між Шуфричем і Льовочкіним. Тоді на засіданні фракції Партії регіонів Янукович дорікнув Шуфричу в тому, що той не супроводжував його під час перебування в Керчі, що є його округом. Шуфрич пояснив свою відсутність тим, що попросту не знав про поїздку. Повідомити про поїздку Януковича в Керч, на думку Шуфрича, мав Льовочкін. Після засідання Шуфрич ударив Льовочкина кулаком в обличчя, - передає Українська правда.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ