Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Шухевич закликав кардинала Гузара і патріарха Філарета розповісти людям про «поток брехні» від Тимошенко – Януковича

Лідери Громадсько-політичного об’єднання «Галицький вибір» звернулися до Патріарха УПЦ КП Філарета, Глави УГКЦ Кардинала Гузара, Предстоятеля УАПЦ, Митрополиту Мефодія, до владик і отців усіх конфесій, до віруючих і політичних діячів з проханням закликати «всіх, кому не байдуже власне майбутнє, майбутнє України: не вірити потокові брехні Тимошенко – Януковича». Закінчується звернення закликом проголосувати проти всіх.

 

 Зокрема, у зверненні сказано: «Доля усіх народів із сущих на Землі , незримо зв’язана з Богом. Попри весь трагізм історії українського народу, Господь не упускав його з під своєї опіки. Свідченням безмежного Господнього милосердя був візит Папи Іоана Павла ІІ в Україну, як наступника Святого Апостола Петра .

 

Здобувши з Божої ласки свободу, на даний час українське суспільство все більше обплутується фальшивими ідеями служіння Мамоні, які цинічно нав’язують своєю аморальною політикою „Тимошенко – Янукович”. Протистояти їм може лише християнський світогляд, віра в Бога, заступництво Божої Матері.

 

Чим більше вони отримають голосів на виборах, тим важче буде українцям протистояти їхній політиці відкритого проросійського курсу, торгівлі національними інтересами. Ми не повинні допустити аби „Тимошенко – Янукович”  маніпулювали перед усім світом  мандатом даним народом.   

 

Просимо Вас, закликати всіх, кому не байдуже власне майбутнє, майбутнє України: не вірити потокові брехні „Тимошенко – Януковича”, вміти розрізнити здорове зерно від полови, не піддаватися страху, не спокушуватися юдиними срібняками.

 

 Хай героїчний приклад усіх борців за волю України, визнаних указом Президента України В.Ющенком від 28 січня 2010р. , №75 «Про вшанування учасників боротьби за незалежність України у 20 столітті» - зупинить український народ, нашу молодь, нашу інтелігенцію від ганебного відступу, продажництва, від зради цінностям Майдану, а Святе Стрітення скріпить, об’єднає наші сили!

 

А також просимо  закликати український народ, українську молодь, весь християнський люд до спільної молитви і жертвування Святого Причастя за Мудрість під час виборів Президента України 7 лютого в 2010р. Благаймо Всевишнього Бога, щоб просвітив наш розум!"

 

І далі: "Шановні виборці! Закликаємо всіх прийти на вибори! Свобода вимагає сильного, відповідального і зрілого сумління! Закликаємо всіх, хто 17 січня 2010р. у 1-му турі виборів президента України  не голосував за „Тимошенко – Януковича” (підтримував інших кандидатів), а також тих, хто не приймав участі у голосуванні взагалі, прийти 7 лютого 2010р. на виборчі дільниці і проголосувати за третю графу у виборчому бюлетені  – „Не підтримую жодного кандидата”. Не біймося вибирати вузьку, тернисту дорогу правди».                   

 

Звернення підписали: Юрій ШУХЕВИЧ – голова політради ГПО „Галицький Вибір, Герой України, Іван ГУБКА – політв’язень, член Національної спілки письменників України  Любомир СЕНИК - професор Львівського Національного університету імені І.Франка, член Національної спілки письменників України та ін.

 

Додамо, що напередодні "Галицький вибір" звернувся і закликом до громадня проголосувати проти всіх. По тому з'явилось звернення кардинала Гузара, що треба проголосувати за когось конкретного, а не "проти всіх". 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ