Warning: A non-numeric value encountered in /home/galinfo/web/galinfo.com.ua/public_html/lib/custom/readnews.php on line 222
Новини Світу: Швеція розслідує заворушення у Стокгольмі
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Швеція розслідує заворушення у Стокгольмі

Шведська поліція почала розслідування після масових заворушень, які сталися у районі Стокгольма, населеному переважно мігрантами.
Фото  ВВС
Фото ВВС
Фото  ВВС
Фото ВВС
Фото  ВВС
Фото ВВС
Фото  ВВС
Фото ВВС
1/4

Заворушення почалися в районі Рінкебю ввечері у понеділок 20 лютого, коли поліція спробувала заарештувати підозрюваного в незаконному обігу наркотиків.

Протестувальники почали кидати в поліцію каміння, палити машини і грабувати магазини. 

Після чого поліцейські зробили кілька попереджувальних пострілів, але потім одному з офіцерів довелося застосувати зброю - досить рідкісне явище для Швеції.

Про вогнепальні поранення не повідомляли, але кілька людей були травмовані. Заворушення тривали до опівночі. Протестувальники також напали на фотографа однієї зі шведських газет, якому довелося провести ніч у лікарні.

Цікаво, що два дні тому президент США Дональд Трамп, виступаючи на мітингу своїх прихильників, заявив про серйозні проблеми у Швеції.

"Подивіться, що сталося у Німеччині, подивіться, що відбулося вчора ввечері у Швеції. У Швеції, хто б міг подумати! У Швеції! Їх було багато. У них виникли проблеми, які вони і уявити собі не могли", - сказав американський лідер.

Додамо, що минулого року потік біженців знизився, оскільки Швеція запровадила нові прикордонні правила, збільшила час перевірки, а також стала матеріально стимулювати мігрантів, які погоджуються добровільно повернутися на батьківщину.

ВВС

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ