Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Швейцарська фірма „Volcafe” розпочала на „Галці” випуск ТМ „Bank of Coffee”

Швейцарська фірма „Volcafe” на потужностях львівської кавової фабрики „Галка Лтд” розпочала випуск ТМ „Bank of Coffee”. Про це „Гал-info” повідомив представник відділу маркетингу СП „Галка” Тарас Юрчишин.
Зокрема, запроваджено виробництво смаженої меленої кави “Еспрессо класік” ТМ Bank of Coffee. Її рецептура складається із суміші сортів індійської, колумбійської та африканської кави. “Еспрессо класік” виготовляють на обладнанні, яке дозволяє окремо працювати з кожним сортом кави, аби вловити його індивідуальні ароматичні та смакові властивості. Кава фасується у 75-ти та 250-грамові банки. У планах компанії завоювати близько 5% українського ринку.
Також ведеться робота над запуском лінії з виробництва кави натуральної розчинної ТМ Bank of Coffee, яка на 100% складатиметься з арабіки. Однак коли вона з’явиться на ринку – поки що невідомо.
Швейцарська компанія „Volcafe” заснована у 1851 двома братами Соломоном та Джохаром Георгом Волкартами, які заснували Volkart Brothers Winterthur (Швейцарія). Головна мета цієї компанії була участь в торгівлі між Європою і Індійським субконтинентом. Брати Volkart запустили перше підприємство кави в Індії в 1857 і, в 1875 відкрили філіал в Телічері  у південній Індії. До 1950 Volkart's торгова діяльність кавою покрила переважно Західну півкулю і Латинську Америку. Між 1950 і 1970 компанії імпорту були встановлені в Нью-Йорку і Осака також як і експортні компанії в Бразилії, Гватемалі і Коста-Ріці. Протягом 1970 і 80 років налагодили роботу в Колумбії, Гондурасі, Кенії, Новій Гвінеї і дім імпорту в Німеччині. У 1989 швейцарська група ERB придбала повне розділення кави Volkart, зокрема всі дочірні компанії. Група перейменована у „Volcafe”. Подальші офіси дочірніх підприємств були відкриті протягом 1990-х років у Перу, Нікарагуа, Мексиці, Уганді, Танзанії, Ефіопії, Індонезії і В'єтнамі. З 2006 року компанія розпочала співпрацю з Львівською кавовою фабрикою „Галка Лтд”.
Спільне українське-англійське підприємство  "Галка” створене 1994 року Львівською кавовою фабрикою „Галка” та E.D.& F.Man Coffee Limited. Підприємство випускає розчинну і натуральні каву, розчинні кавові напої, а також серію лісових натуральних чаїв, загалом 40 видів продукції. Підприємство володіє мережею кав’ярень та кафетеріїв „Галка”.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ