Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Швейцарці навчили вінничан, а ті вчитимуть львів’ян - ремонтувати трамваї

«Ми ознайомились із роботою електротрансу Вінниці, зокрема, вивчили їх досвід співпраці із закордонними партнерами зі Швейцарії. Також розглядаємо можливість залучення вінничан до поновленні нашого трамвайного парку», - про це сьогодні, 23 січня, в коментарі Гал-інфо повідомив начальник управління транспорту та звязку Львівської міської ради Микола Жук.

За його словами, напрацьовується кілька варіантів можливої співпраці: «У них є краща ремонтна база, бо швейцарські партнери разом з трамваями передали їм обладнання для ремонту. Ми також вивчаємо можливість ремонту вузлів та агрегатів на їхній ремонтній базі, у їхніх майстернях. На жаль, у нас таке обладнання, або застаріле, або відсутнє, а ручний ремонт – це дуже тривалий і дорогий процес. Також розглядаємо варіанти залучення їхнього рухомого складу», – сказав Микола Жук.

За його словами, у Вінниці на підприємстві електротранспорту стоять близько 40 законсервованих трамваїв - після капітальних ремонтів, які готові до експлуатації.

Водночас самі працівники трамвайного депо №1, що у Львові на вул. Городоцькій, де облаштували ремонтну базу для львівських трамваїв, жаліються на те, що потрібно ремонтувати дах.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ