Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"Швидкість руху" реальності від прифронтової території до центру становить 4-6 місяців, - Олійник

"Швидкість руху" реальності від прифронтової території до центру становить 4-6 місяців.

Як повідомляє Цензор.НЕТ, про це у Фейсбуці написав заступник губернатора Дніпропетровщини Svyatoslav Oliynyk.

"Сьогодні був присутній на селекторній нараді з прем'єр-міністром та іншими високопоставленими особами. Нарада була на важливу тему забезпечення безпеки. Найбільше, що мене в цьому сьогодні здивувало, так це те, що всі заходи, про які сьогодні йшла мова, як про невідкладні та екстрені, ми - у Дніпропетровській області - виконали в основному ще в квітні-травні минулого року!".

"Більше того, у травні-червні ми виконали набагато більше, ніж те, про що сьогодні йшлося. Хоча дійсно є питання, вирішення яких ми чекаємо вже більше як сім місяців. Наприклад, перепідпорядкування залишків Донецької залізниці Придніпровській. Ми не можемо досягти цієї формальності ще з літа, тому нам навіть довелося фізично перешкодити тому, щоб на чотирьох залізничних станціях Донецької залізниці, розташованих на території Дніпропетровської області, припинити "селекторні наради міністра транспорту днр". Дебіли з Укрзалізниці досі цього не зробили. Але це просто приклад. Таких багато.

Як би там не було, але сьогодні я знайшов певний душевний спокій, бо раніше я був стривожений питанням чому дії державної влади не відповідають потребам поточного моменту. А сьогодні я математично просто зрозумів, що швидкість руху реальності від прифронтової території до центру становить 4-6 місяців. Це означає, що якщо центральна влада сьогодні не розуміє суть актуальної проблеми, то вона не обов'язково погана, вона ухвалить правильне рішення через п'ять-шість місяців. Якщо пощастить, то може й раніше. Ось цьому я сьогодні був найбільше здивований.

П.с. Так, і ще. Сьогодні у Дніпропетровську був з робочим візитом міністр охорони здоров'я пан Квіташвілі. Маю сказати, що це приємна, професійна і адекватна людина. Він скромно приїхав на поїзді, займався виключно професійними питаннями, продемонстрував компетентність і прогресивні погляди", - пише Святослав.

Раніше Цензор.НЕТ повідомляв, що Дніпропетровщина готова прийняти всіх дітей-біженців з окупованої території Донбасу.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ