Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Сільськогосподарські підприємства обсяги виробництва с/г продукції збільшують, а господарства населення – зменшують

Індекс обсягів валової продукції сільського господарства загалом в області за січень-червень 2006 року до відповідного періоду торік становив 103,4%, тоді як за аналогічний період 2005 року – 98,8%. Водночас, на 2,5% відбулося скорочення виробництва сільського господарства у господарствах населення (у першому півріччя 2005 року – на 3,4%). А сільськогосподарські підприємства області наростили обсяги виробництва сільського господарства відносно січня-червня торік на 56,7%, а за перше півріччя 2005 року – на 21,8%. Про це, зокрема, йшлося сьогодні, 8 вересня, на засіданні обласної тристоронньої соціально-економічної Ради.
Як стверджують представники ЛОДА, позитивні тенденції у розвитку сільського господарства отримані за рахунок реалізації заходів, визначених в агропрограмах „Зерно”, „Ріпак”, „Цукор”, „Льон”, „Насінництво” тощо.
На фінансування програм розвитку агропромислового комплексу з обласного бюджету було вибілено 1,3 млн грн, з них на підтримку галузі тваринництва – 0,8 млн грн, на підтримку індивідуального житлового будівництва „Власний дім” – 0,2 млн грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ