Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

ТзОВ "Плай" переробляє м'ясо, а хто труїть село - невідомо

Сільський голова Підберізців Зеновій Кіцак (Пустомитівський район Львівської області) у коментарі Гал-інфо розповів, що мішки із тушами тварин та головами свиней, які були знайдені вчора на території села, привезла невідома машина. Сьогодні ж ці рештки будуть утилізовувати, і що начебто ТзОВ "Плай" тут ні до чого.
Фото надані для Гал-інфо мешканцями
Фото надані для Гал-інфо мешканцями
Фото надані для Гал-інфо мешканцями
Фото надані для Гал-інфо мешканцями
Фото надані для Гал-інфо мешканцями
Фото надані для Гал-інфо мешканцями
1/3

"Мені відомо, що вчора був такий інцидент.

На території ТзОВ "Плай", біля їхньої свердловини, було також виявлено калюжу каналізаційних відходів, але ці викинуті туші тварин, я припускаю, не є роботою цього підприємства.

Місцеві бачили, як позавчора пізно увечері під’їхала машина та викинула ці мішки. Станом на сьогодні не є встановлено, кому ця машина належить ", - зазначив Зеновій Кіцак.

За його словами, туші тварин досі лежать у лісосмузі біля дороги.

"Сьогодні приїде машина, і ми разом із ветеринарною службою будемо це утилізовувати», - сказав сільський голова.

Також чоловік розповів, що у селі вже була скликана спеціальна комісія щодо роботи цього підприємства.

«Близько місяця тому була створена спеціальна комісія при Пустомитівській РА, яка розслідувала інформацію про спалення кісток та шкіри тварин, які начебто спалює ТзОВ "Плай". Однак за підсумками роботи комісії фактів спалювання зафіксовано не було. Я також входив у склад цієї комісії", - додав Зеновій Кіцак.

Водночас як розповів місцевий мешканець, чинний військовослужбовець, учасник АТО Юрій Стасіна, у середу, 5 липня, вдень у селі було чути голосне кувікання, як коли б'ють свиней.

Нагадаємо, що мешканці села Підберізці стверджують, що вони потерпають від діяльності ТзОВ «Плай», адже, за їхніми словами, через діяльність цього підприємства, що виробляє м'ясні продукти, у них просто під будинками справжнє екологічне лихо. Також вчора було зафіксовано факт, що в селі хтось викинув близько тонни туш тварин та відходів м'ясопереробки.

Гал-інфо не вдалось додзвонитись до директора підприємства Василя Федорія. Відтак, ми просимо адміністрацію ТзОВ "Плай" надати коментар з цього приводу. 

Тетяна Яценко, Гал-інфо.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ