Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сім нових шкіл буде здано у Волинській області цьогоріч

Як повідомили 9 липня у прес-службі Глави держави, під час робочої поїздки до Волинської області Президент України Володимир Зеленський відвідав новозбудований дитячий садок у селі Крупа Підгайцівської об’єднаної територіальної громади, який було зведено в межах реалізації Національної програми ʺВелике будівництвоʺ.
Фото: Офіс Президента України

Володимир Зеленський прибув з робочою поїздкою на Волинь

Необхідність спорудження нового дитсадка на 105 місць зумовлена тим, що понад 250 дітей дошкільного віку з дев’яти населених пунктів ОТГ не мають доступу до дошкільної освіти. Крім того, садочок створює 32 нові робочі місця.

Зеленського на Волині зустріли пікетом

Заклад планують відкрити в серпні 2020 року.

Глава держави зазначив, що дитсадок у селі Крупа є доволі сучасним, але треба завершити роботи з благоустрою навколишньої території.

ʺНе вистачає атмосфери. Її надають квіти, дерева, ну й перш за все – діти. Я впевнений, що 1 вересня ця атмосфера з’явиться, і дітям буде приємно тут навчатися та гратисяʺ, – сказав Володимир Зеленський.

Голова Волинської обласної державної адміністрації Юрій Погуляйко розповів Президентові про інші соціальні об’єкти, які відновлюються в області в межах програми ʺВелике будівництвоʺ.

ʺУ нас сім шкіл, три садочки і два спортивних майданчики. Враховуючи наш новий стадіон, буде три стадіони. Це буде великий стадіон – за програмою ʺУкраїна – чемпіонʺ, присвячений нашому видатному тренеру, який тренує луцьку командуʺ, – зазначив очільник ОДА.

ʺСім нових шкіл (у Волинській області. – Ред.) буде здано цього року. І три садочки. В сумі – 10. За планом у нас було п'ять шкіл і п'ять садочків. Треба збільшити наступного року в цій програмі кількість садочків, саме їх не вистачаєʺ, – зауважив Президент.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ