Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сім «запорожців» автофан-клубу «ЗАЗ-Козак» вирушать в автопробіг 10 містами України та Польщі

Сьогодні, 27 квітня відбувся урочистий старт членів автопробігу в присутності міського голови Львова Андрія Садового та консула Польщі у Львові Вольдемара Ковальського. Як повідомив голова автофан-клубу Євген Кравс, наймолодшому «запорожцю» 38 років, а найстаршому – 45 років. За його словами, акція приурочена до святкування 750-річчя Львова, яке збігається із святкуванням дня народження «горбатого» «Запорожця», яке традиційно відзначають першого жовтня.

Маршут автопробігу такий: Львів – Перемишль – Ряшів – Краків – Вроцлав – Ридзина – Варшава – Отрембуци – Люблін – Львів.
Як зазначив Андрій Садовий, дуже позитивно, що проводиться така акція. «Мене дивує, як ці люди бережно ставляться до своїх „залізних друзів”, дивно, що ці машини, яким так багато років, можуть долати такий довгий шлях». Як зазначив же консул Польщі, така акція є прикладом хорошої співпраці Україною та Польщею. Вольдемар Ковальський на знак пошани подарував львівському міському голові книги польських письменників про Україну – українською та польською мовами.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ