Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сім’я міського голови Львова розмалювала лева

Останню скульптуру лева, який бере участь у арт-фестивалі «Парад левів» та буде представлений на конкурсі «Лев глядацьких симпатій», сьогодні, 31 серпня, розмалював міський голова Львова Андрій Садовий разом з дружиною Катериною Кіт-Садовою та дітьми. Про це «Гал-info» повідомили у прес-службі Львівської міської ради.
«Тематику дизайну лева вибрали діти. Ми називаємо нашу скульптуру «Тато Лев», оскільки розфарбовували його сім`єю. Різні кольори фарб символізують дитячі емоції, а хаотичне накладання фарб – свободу дій. Інші зображення, які будуть на скульптурі, мають символізувати впорядкованість, до якої ми прагнемо», — розповіла дружина міського голови Львова Катерина Кіт-Садова.
Допомає розмальовувати фігуру лева сім`ї міського голови художник та дизайнер Валерій Губенін.
Нагадаємо, що 2 вересня завершується перший етап арт-фестивалю «Парад левів». Після того до 20 вересня на площі Ринок відбуватиметься виставка розмальованих споруд.
За результатами конкурсу серед споруд буде визначено «переможця» у номінації «Лев глядацьких симпатій». Після завершення акції мистецькі скульптури виставлять на благодійний аукціон. Отримані за них кошти спрямують на облаштування дитячих майданчиків у Львові.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ