Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сівковичу жорстоко помстилися, бо «Лексуси» не горять?

Син Сівковича не був досвідченим водієм. Та й машина була не його. Один із друзів, що добре знав загиблого в машині в ніч з суботи на неділю сина нардепа Сівковича Віктора, каже, що «Лексус» – надійна машина, оснащена спеціальною протипожежної системою, яка запобігає загорянню бензобака, тому він не виключив «умисний характер ДТП» – наприклад , як «акт помсти батькові Віктора за активну політичну діяльність». Повідомив Обком.

Так вважає і нардеп Валерій Бондик: «У «Лексусах» спеціальний бак, який не вибухає. Тут же, наскільки я знаю, автомобіль спочатку вибухнув, а потім згорів. Можливо, підпилили шланг. Все має показати експертиза. «Лексуси» не горять».

Особу Віктора вдалося встановити тільки близько другої ночі – тіло було сильно пошкоджено вогнем. Згоріли документи, до того ж авто, кажуть у правоохоронних органах, було зареєстровано на іншу людину (кажуть, що це був «Лексус», на якому раніше їздив Сівкович-старший).

Як повідомив його прес-секретар Єгор Чечеринда, Віктор не був одружений і працював в департаменті виконавчої служби Мін'юсту (ця служба займається забезпеченням виконання судових рішень). Посаду Чечеринда назвати не зміг, у списку керівних працівників на сайті департаменту Віктор Сівкович не значиться. У нього є 27-річний брат Олександр.

Слідів гальмівного шляху на асфальті на місці катастрофи не видно.

«Вітя не був досвідченим водієм, – каже друг Сівковича-молодшого, – спиртного він не вживав, і його не можна назвати відчайдухом. Не думаю, що він дозволив собі перевищити швидкість, та ще й у дощову погоду. Якщо він рухався на підйом в середньому ряду, хтось міг підрізати його зліва, Вітя зреагував і різко повернув праворуч, «Лексус» ударився в перешкоду, машина загорілася».

Нагадаємо, 25 липня о 23.15 в Києві на вулиці Фрунзе Лексус, що їхав від Петрівки в бік вулиці Олени Теліги, врізався в стовп. Від удару машина вибухнула і спалахнула. Автомобіль згорів повністю ще до приїзду пожежних. За кермом Лексуса був старший син народного депутата Володимира Сівковича 25-річний Віктор. Попередня причина аварії – перевищення швидкості.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ