Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

СК "Універсальна" продала на ПФТС 6,7% своїх акцій

Страхової компанії "Універсальна" продала на Першій фондовій торговельній системі 6,7% своїх акцій. Про це «Гал-info» повідомив начальник відділу по зв'язках із громадськістю СК "Універсальна" Орест Вачков.
«Метою проведення таких угод  показати вартість наших акцій, їх ліквідність» - сказав він.
За його словами,  СК "Універсальна" продала 6,7% своїх акцій, за які отримали 25,25 млн  грн. У цьому  році це  вже другий продаж акцій компанії де  було продано 5% акцій страхової компанії. До кінця року  акціонери планують продати  ще з 4% акцій компанії.
Як додає Орест Вачков, власники 6,7% акції ще невідомі, оскільки це технічно довгий процес. «Спочатку ми дізналися про те, що продано акції, через деякий час стане відомо власників» - сказав він.
ВАТ "СК "Універсальна" створена в 2002 році у результаті об'єднання СК "Терен" (Тернопіль) і "Поділля"(Вінниця). За наступні три роки компанія приєднала до себе СК "Карпати" (Ужгород), "Арта" (Тернопіль) і "Саламандр-Десна" (Чернігів). Основним акціонером "Універсальної " за станом на кінець 2005 року була Fіnancіal&Іnvestment Energy Holdіng (FІEH) Establіshment (Ліхтенштейн), що володіє 47,73%. Статутний фонд компанії складає 60 млн грн.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ