Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Скандал з МАУ: сім'ю директора великої української медкомпанії у Мюнхені викинули з рейсу

Сім'ю директора мережі медичних лабораторій "Сінево" Миколи Скавронського зняли з рейсу авіакомпанії Міжнародних авіаліній України з поясненням, що їм нібито не вистачило місця на борту. Про ситуацію написав у Facebook сам киянин, з яким і сталася ця НП.

"Так, мене, мою дружину і дитину тупо не пустили в літак 19-го липня на рейс МАУ Мюнхен-Київ і єдиним поясненням цьому була фраза працівниці на гейті: "Прилетів літак меншого розміру, ніж планувалося, тому вам не вистачило місця". Як взагалі таке можливо?! Це у вас таке клієнтоорієнтоване ведення бізнесу?!", - пише він.

За словами Скавронського, квитки Київ-Мюнхен-Київ були придбані задовго до польоту. Переліт у Мюнхен відбувся без проблем. Для повернення додому сім'я пройшла онлайн-реєстрацію на свій рейс за 48 годин до вильоту.

"Ми прибули до гейта вчасно і стояли в черзі на посадку в її початку, тобто жодним чином не можна сказати, що ми запізнилися чи були останніми у черзі і тому нам "не вистачило місць". Нас, двох дорослих і дитину 10 років, працівниця, яка здійснювала бординг, просто відставила убік і попросила почекати роздруківку інших посадкових квитків у зв'язку зі зміною місць", - пише Скавронський, додаючи, що працівниці аеропорту до останку запевняли його сім'ю в тому, що вони полетять.

За словами чоловіка, його сім'ю так і не пустили до літака, а пасажири, що запізнилися, полетіли.

Повернутися до Києва українцям вдалося, отримавши посадкові талони на рейс Люфтганза, що вилітав того ж дня за 7 годин.

У коментарях до запису представники авіакомпанії пояснили, що така ситуація виникла через те, що в день польоту на рейс був поданий літак меншої місткості, а система автоматично видала сім'ї Скавронської нові посадкові талони без вказівки місць. МАУ пообіцяла компенсацію родині.

Оbozrevatel

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ