Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Скарб Олекси Довбуша можна знайти в Карпатах за дводенним маршрутом

Дводенний туристично-пригодницький маршрут в Карпати організовуватимуть для пошуків скарбу опришка Олекси Довбуша. Про це „Гал-info” повідомили у Львівському обласному управлінні культури та туризму.
 Маршрут, який розрахований на 10-50 людей, складається з двох одноденних етапів кожен протяжністю 10 кілометрів і займає шість годин. Він пролягає у таких куточках Карпатського регіону: озеро льодовикового періоду, бойові стежки легендарних опришків, джерело «Писана криниця» на вершині гори Високий верх (1242 км).
    Дводенний похід за скарбами поєднуватиме відпочинок і атракційні пригоди. Кожна група обирає ватажка, придумує назву команди, її девіз. Ватажки команд отримують карту з маршрутом. Отримавши інструкції, вони вирушають на пошуки скарбів. За маршрутною картою учасники повинні здолати різноманітні перешкоди, знайти і відгадати 12 загадок-квестів. Після здолання кожної перешкоди вони отримують різноманітні підказки, бо лише наявність всіх підказок дасть можливість знайти скарб. Разом з командою в подорож вирушає провідник-гід, який проводить відео-зйомку, фіксує похід і подолання перешкод.
Команди мають подолати бурхливий потік «Загадка Посейдона», вилізти на круті скелі «Вогняний знак», пробратися гірськими стежинами «Нитка Аріадни», спілкуватися з аборигенами «Бунгало вівчаря», влаштувати пейнтбольні сутички з суперниками «Бойківські розбірки». Крім того учасникам доведеться в екстремальних умовах не лише швидко і вправно пересуватись, демонструвати свою силу, а й вирішувати логічні загадки «Літаючі дракони», завдання на кмітливість та вправність – «Мобільна підказка». 
Винагородою за всі випробування стане скриня зі скарбом,  яку знайде команда.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ