Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Скасування звання героя для Бандери на 77 % підтримує Донецьк, майже на стільки ж проти – Львів, – соціологія

За даними соціологічного опитування, яке провели український фонд «Громадська думка» «Research&Branding Group» та «ДИАЦ», якщо б вибори до міської ради відбулися в найближчу неділю, то в Донецьку 70% проголосувало б за Партію регіонів, 4% - КПУ, 4% - партію «Сильна Україна». Про це сьогодні, 1 квітня, на прес-конференції розповів президент українського фонду «Громадська думка» Володимир Подгорнов.

 

Водночас Львів, як зазначив Володимир Подгорнов, виглядає більш демократичнішим і менш монополізованим. 21% львів’ян віддали б свій голос за БЮТ, 17% - за ВО «Свобода», по 9% проголосувало б за «Фронт змін» і партію «Сильна Україна.

 

На запитання: «Чи повинен Янукович відмінити рішення Ющенка про присвоєння звання героя України С. Бандері?» 77% донеччан відповіли «так», а 76% львів’ян відповіли «ні».

 

За вступ у НАТО проголосувало б 54% львів’ян і 3% донеччан, а проти - 83% донеччан і 21% львів’ян, якби референдум проводився б найближчої неділі.

 

Час проведення – 9-15 березня 2010. Вибірка по 400 людей в Донецьку та Львові. Вік опитаних – від 18 років. Похибка – 3,5%

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ