Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Склад колегії суддів у справі незаконного захоплення 15 земельних ділянок у Львові змінено

Голова Львівського обласного апеляційного суду Богдан Мазовіта змінив склад колегії суддів по господарській справі між «Західною нафтовою групою», «Новобуддизайн» та ЛМР, у якій міськрада звинувачує підприємців у тому, що вони незаконно, шляхом підробки документів, підписів тощо, привласнили собі 15 земельних ділянок під будівництво АЗС загальною площею 2,5 га. Про це «Гал-info» повідомила депутат, голова постійної комісії природокористування, охорони довкілля та благоустрою ЛМР Віра Лясковська.
Як заявляє Лясковська, колегія була змінена одразу ж після того, як її попередній склад прийняв рішення про призначення судової експертизи земельних ділянок та про залучення до цього представника Центру земельного кадастру. «Це б фактично поклало край цій справі, але в останній момент – в середу, 16 січня, коли колегія прийняла рішення призначити судову експертизу, голова апеляційного суду Богдан Мазовіта прийняв рішення замінити склад колегії, відповідно слухання справи повністю припинено, і новий склад колегії має з нуля починати розгляд справи», -- заявила Лясковська.
Нагадаємо, що паралельно відбувається розгляд ще двох справ – одна про привласнення підприємцями 15 земельних ділянок під будівництво АЗС, загальною площею 2,5 га, позивачем в якій є місто, а відповідачем представник компанії «Західна нафтова група», та фірми «Новобуддизайн» Писаренко. У другій справі Писаренко позивається до мерії щодо того, що чиновники міськради через фальсифікацію документів хочуть відібрати у підприємців законно придбану землю.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ