Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Скорегований проект обласного бюджету врешті потрапив у Львівську облраду на тиражування. До бюджетної сесії залишилося 2 дні

Львівська обласна рада вже отримала уточнений проект обласного бюджету на цей рік. Про це в коментарі «Гал-info» повідомив голова бюджетної комісії ЛОР Степан Давидяк. Як повідомив Давидяк, скорегований бюджет надійшов після засідання усіх профільних комісій і зараз перебуває на тиражуванні. Тому депутати обласної ради зможуть ознайомитися з пропонованим проектом бюджету.
Нагадаємо, учора депутат ЛОР, член бюджетної комісії ЛОР Олег Панькевич у коментарі журналістам повідомив про, на його думку, грубе порушення регламенту у питанні прийнятті обласного бюджету на 2009 рік. Зокрема, за його словами, проект бюджету згідно з регламентом має бути розданий депутатам для вивчення за 7 днів до його прийняття. Однак депутати досі не отримали від ЛОДА проект обласного бюджету, тобто фактично за два дні до прийняття бюджету на сесії ЛОР у п’ятницю, 23 січня.
Водночас, як повідомили «Гал-info» у Львіській облраді, тиражування проекту бюджету може зайняти тривалий термін, а тому ймовірно, що відкорегований проект депутати зможуть отримати лише завтра. Тобто у переддень сесійного засідання. Натомість наразі депутати мають змогу вивчати лише проект бюджету, розданого їм за 10 днів до сесії.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ