Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

SKY Ekspress (Польща), яка хоче здійснювати чартерний рейс з Лодзі та Ряшева до Львова, не може продавати авіаквитки на території України, оскільки не укладена міжнародна угода

Польська фірма «SKY Ekspress» яка хоче здійснювати чартерний рейс з Лодзі та Ряшева до Львова, не може продавати авіаквитки на території України, оскільки не укладена міжнародна угода. Про це  «Гал-info» повідомив заступник генерального директора з виробничих питань «Львівських авіаліній» Ярослав Шинкарчук.

 За його словами, коли буде укладена міжнародна угода між двома містами та відкритий регулярний рейс Лодзь та Ряшів – Львів, тоді польська фірма «SKY Ekspress» зможе продавати квитки на території України, а на даний момент авіакомпанія зможе тільки здійснювати чартерні рейси до Львова та продавати квитки на авіарейси на території Польщі. «Компанія привозить своїх пасажирів до Львова тих пасажирів же забирає, тобто вона продає в Польщі квитки туди і назад» — сказав Ярослав Шинкарчук.
 Нагадаємо, польська фірма «SKY Ekspress» заявляє, що вона не знайшла на Підкарпатті туристичної фірми, яка б підписала з нею угоду про продаж квитків з Рюшева (Польща) до Львова. Саме через відсутність бажаючих літати з Лодзі і Ряшева до Львова півтора тижня тому не було здійснено першого польоту до столиці Західної України.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ