Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Слідство вважає, що депутата УДАРу побили хулігани

У фракції УДАР поки що не пов’язують побиття депутата Володимира Куренного з його політичною діяльністю. Про це заявив "Українській правді" заступник лідера фракції Віталій Ковальчук.

"Ви знаєте, що політики – особливо, в періоди виборчих кампаній – полюбляють надавати будь-якій події політичного забарвлення. Ми не хочемо нагнітати атмосферу і на даний момент не бачимо зв’язку між цим побиттям і політичною діяльністю", - заявив він. 

За словами Ковальчука, за даними міліції розглядаються дві версії інциденту – і в обох випадках "це дії хуліганського характеру".

"Розглядається версія хуліганських дій, а також дій з метою заволодіння майном", - уточнив "ударівець". 

Ковальчук також додав, що "серйозне занепокоєння викликає кримінальна ситуація в країні, якщо це відбулося о 8 годині вечора біля великого супермаркету".

Між тим, прокуратура Київської області повідомляє, що за фактом побиття Куренного відкрито кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 296 Кримінального кодексу України – хуліганство. 

"Слідством розглядається кілька версій скоєння цього кримінального правопорушення", - сказано в повідомленні.

Слідча група намагається встановити осіб, які побили Куренного 10 січня на паркувальному майданчику біля торговельного центру "Мегамаркет" по Обухівському Шосе. 

"Лікарі діагностували у потерпілого закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку, забійну рану обличчя, синці, садна обличчя", - сказано в повідомленні.

Українська правда

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ