Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Слова Миколи Катеринчука про те, що проти нього розпочалась інформаційна кампанія з мого боку, є абсурдом – Тетяна Мокріді

„З’їзд „Нашої України” в суботу є плановий, а саме звітно-виборча конференція. Стосовно слів Миколи Катеринчука про те, що проти нього розпочалась інформаційна кампанія з мого боку, є абсурдом”, – зазначила у коментарі “Гал-info” керівник інформаційного управління НСНУ Тетяна Мокріді.

 Тетяна Мокріді зауважила, що тези та чутки про звільнення Катеринчука з посади голови виконкому НСНУ лунають вже давно, а саме - після проведення Ради партії: „На раді партії подібне питання не порушувалось, хочу зауважити, що сам пан Микола візував порядок денний ради партії”.
„НУ визначилась стосовно своєї позиції. Ми заявили, що переходимо в чітку опозицію. Стосовно тих заяв, які виголошує Микола Катеринчук, вони  повинні залишатися на його совісті”, - сказала Тетяна Мокріді.      
Нагадаємо, що раніше „Українська Правда” передавала, що народний депутат, керівник виконкому партії "Народний союз Наша Україна" Микола Катеринчук вважає, що керівництво партії має подати у відставку. Нардеп вважає, що дискредитаційну кампанію проти нього розв’язано з наміром усунути його від обов’язків голови виконкому "Народного Союзу Наша Україна" напередодні з’їзду партії. За його словами, сама поява таких заяв з боку керівника інформаційного управління НСНУ Тетяни Мокріді "означає початок кампанії проти Катеринчука".

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ