Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Слова Радзієвського свідчать про його рівень – Cтепан Курпіль

Екс-шеф редактор «Високого Замку», соратник Юлії Тимошенко Степан Курпіль коментуючи «Гал-info» заяву та слова Олексія Радзієвського зазначив, що останній займається політиканством.
 «Радзієвський займається спекуляціями роздмухуючи цю статтю. У «Високому Замку» дійсно є позаштатний журналіст, письменник Роман Пастух під авторством якого у додатку газети, який розповсюджується у Дрогобичі, була опублікована стаття, яку згадує Радзієвський. Відразу хочу відзначити, що ця стаття свідчить не про неповагу до ветеранів Другої світової війни, а про те, що у газеті не існує цензури. І Радзієвський в даному випадку просто показує своїм партійним босам, що він не даремно їсть хліб, – наголошує  Степан Курпіль. – Також можу розповісти, що у Радзієвського до Романа Пастуха є дуже багато претензій ще з того часу, коли перший займав посаду міського голови Дрогобича»
 Щодо слів Радзієвського про те, що відома на Львівщині газета „Високий Замок” є підконтрольна фракції БЮТ то Степан Курпіль зауважує, що БЮТ не має жодного відношення до вищезгаданої газети. «Я не очікував таких низьких методів політичної боротьби. Це свідчить про рівень самого Радзієвського, як і про те, що він говорить, що саме Генпрокуратура має дати правову оцінку діям автора статті, притягнути до відповідальності за розпалювання міжнаціональної ворожнечі та політичного спокою» — додає Степан Курпіль.
 Нагадаємо, що 7 вересня, у додатку «Високого Замку», який розповсюджується у Дрогобичі, було опубліковано статтю журналіста-письменника Романа Пастуха під назвою „Настав час перенести їх останки на місце якогось там відпочинку”, яка спонукала Олексія Радзієвського зробити звернення в Генеральну прокуратуру для того, аби це відомство, -- цитуємо слова нардепа «дало правову оцінку діям автора статті, притягнуло до відповідальності за розпалювання міжнаціональної ворожнечі та політичного спокою».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ