Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

"Слуга Народу" проведе паралельний підрахунок голосів та запустить "гарячу лінію" у день виборів

На позачергових парламентських виборах від партії "Слуга Народу" та кандидатів, висунутих нею, на виборчих дільницях працюватимуть понад 50 тисяч членів дільничних виборчих комісій та спостерігачів.

За словами голови виборчого штабу партії "Слуга Народу" Олександра Корнієнка, їхнє завдання – у день виборів захистити кожен голос, відданий партії "Слуга Народу" та кандидатам від неї.

"Соціологічні дослідження показують, що нашу партію підтримує кожен другий виборець. Такий результат не влаштовує старих політиків, і вони робитимуть все можливе, щоб вкрасти наші голоси. Закликаємо всіх прийти на свою дільницю і проголосувати. А наша команда членів ДВК та спостерігачів гарантує, що кожен голос буде захищений!", – заявив Олександр Корнієнко.

Також він повідомив, що у день виборів у штабі працюватиме "гаряча лінія". За її допомоги громадяни зможуть інформувати про порушення на виборчих дільницях і в округах. 

"Закликаємо українців бути пильними і активними в день голосування. Якщо бачите порушення – інформуйте про них негайно, – підкреслив голова штабу партії "Слуга Народу".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ