Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Служба автомобільних доріг Львівської області працює у посиленому режимі

Згідно з даними Львівського регіонального центру з гідрометеоцентру, на 4-6 січня по всій території Львівської області місцями зберігаються пориви західного вітру 17-22 м/с, на дорогах ожеледиця. Місцями налипання мокрого снігу.

Як повідомили у Службі автомобільних доріг Львівської області, дорожні служби працюють у підсиленому режимі. Спільно з  ДП «Львівський облавтодор»  оперативно реагують на негоду і в короткий термін ліквідують наслідки негоди на автомобільних дорогах Львівської області.

Станом на 6.00 04.01.15. проїзд автомобільними дорогами державного та місцевого значення Львівщини забезпечено в повному обсязі силами філій ДП «Львівський облавтодор». На дорогах працювало 23 одиниці снігоприбиральної  техніки, з них 15 одиниць на дорогах державного значення. Протягом доби  чергувало 75 одиниць механізмів, з них на дорогах державного значення 28 одиниць та 80 дорожніх працівників, з них на дорогах держзначення - 51 особа.

Служба автодоріг у Львівській області повідомляє, що в зимовий період  на дорогах області діє 51 пункт відстою великовантажного транспорту. Також закликає водіїв утриматись від поїздок під час погіршення погодних умов, а при нагальній потребі мати з собою  запас пального, теплі речі, аптечку, гарячі напої. А також, вирушаючи в дорогу, переконатись у справності транспортних засобів. Водіям великовантажних  транспортних засобів мати в наявності протиожеледні засоби (ланцюги).

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ