Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Служба підземних газових мереж управління з експлуатації газового господарства Львова проклала 2,87 км нових газопроводів-вводів

У першому півріччі 2006 року Служба підземних газових мереж управління з експлуатації газового господарства м. Львова, що є структурним підрозділом ВАТ «Львівгаз», проклала 2,87 км нових газопроводів-вводів та замінила на нові 497 м непридатних до експлуатації вводів. Про це повідомила прес-служба ВАТ «Львівгаз».

Фахівці Служби підземних газових мереж що три-п’ять років проводять профілактичний огляд-перевірку на щільність й міцність кожної газової труби, що пролягає під землею у місті Львові та найближчих до нього сіл.
«На сьогодні найболючішим питанням для мешканців Львова залишається заміна газопроводів-вводів, майже 60% з яких мають вичерпний амортизаційний термін експлуатації», – зазначає начальник Служби підземних газових мереж Володимир Василевич. Особливо це стосується тих вводів, якими природний газ подається до приватних будинків і які не перебувають на балансі ВАТ «Львівгаз». У такому випадку заміна аварійного газопроводу-вводу відбувається за рахунок власників будинку, а більшість із них не бажає цього робити, аж поки працівники ВАТ «Львівгаз» через аварійний стан газопроводів не від’єднають їх від газової мережі.
Служба підземних газових мереж УЕГГ Львова обслуговує: 3 426 км газопроводів, 579 км газопроводів-вводів. У 2005 році Служба підземних газових мереж обстежила комплексним приладовим способом 447 км газопроводів і виявила, що 2324 м з них потребують нагальної заміни.
У службі підземних газових мереж Львова працює 149 фахівців.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ