Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Слизькі дороги стали причиною великої кількості ДТП

Близько сьомої години ранку 5 грудня на автодорозі Львів – Шегині в с. Бар Городоцького району не впорався з керуванням водій маршрутного автобуса «Циків – Львів». Унаслідок цього автобус з’їхав у кювет та перекинувся набік. На момент ДТП в автобусі перебувало орієнтовно 35 чоловік. З травмами різного ступеня важкості до Судововишнянської, Городоцької, Мостиської лікарень доправлено 15 осіб. З них у лікарнях залишились вісім чоловік.

На ліквідації наслідків цієї ДТП працювали мобільна оперативна група ГУ МНС України у Львівській області, дві одиниці рятувальної техніки, оперативна група Городоцького РВ УМВСУ, ДАІ та три карети швидкої медичної допомоги.
Майже у той же час близько восьмої години погані погодні умови призвели до аварії поблизу села Ямельня Яворівського району. Три легкових авто зіштовхнулись, спричинивши до травмування трьох пасажирів. Двох із них доправили у Новояворівську районну лікарню, ще одного в Лікарню швидкої медичної допомоги.
Вже за кілька годин ще кілька дорожньо-транспортних пригод трапилось о пів на одинадцяту ранку. На телефон 01 надійшло повідомлення про з’їзд у кювет трьох легкових автомобілів у Дрогобицькому районі та однієї у Стрийському. На щастя цього разу ніхто з водіїв та пасажирів транспортних засобів не постраждав.
 Повідомила „Гал-іnfо” Іванна Поважук, працівник Центру пропаганди ГУ МНС України в Львівській області.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ