Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Смартфони зі знижкою до 34% — огляд вигідних пропозицій від Київстар

Ведучий мобільний оператор країни пропонує сотні моделей популярних брендів з відчутними знижками і подарунками.

Від Keneksi і Motorola до Apple і Samsung

У магазині мобільного оператора shop.kyivstar.ua представлений вражаючий вибір мобільних пристроїв для різних завдань і на будь-який смак. У переліку фільтрів по виробнику можна вибрати як маловідомі в Україні азіатські бренди, так і моделі гігантів індустрії гаджетів. В асортименті оператора присутні також рідкісні екземпляри, які не продаються в крупних мережевих магазинах техніки.

Продумана панель фільтрів дозволяє легко знайти потрібний смартфон за ціною, класом, операційною системою, матеріалами корпусу, обсягу вбудованої і оперативної пам'яті, показниками камери, акумулятора та іншими критеріями.

У розділі «Акції» доступна докладна інформація про кращі актуальні пропозиції в магазині. Крім регулярних знижок Київстар може похвалитися масою приємних подарунків для клієнтів. Наприклад, можна отримати безлімітний інтернет до 4G-смартфонів на 3 місяці або стильний чохол при покупці обраних моделей.

Розпродаж смартфонів Samsung

Якщо ви давно планували оновити смартфон і придивлялися до моделей всесвітньо відомого бренду, рекомендуємо не втрачати часу. Зараз на сайті магазина Київстар Samsung Galaxy A6 A600F можна придбати зі знижкою в 2800 грн, а на Galaxy A8 (2018) оператор пропонує і зовсім нереальні -32%.

Перша модель приваблива стильним дизайном і потужною світлосильною камерою, що робить якісні фото навіть в сутінках. Також Samsung Galaxy A6 A600F може похвалитися високими показниками продуктивності і затребуваним в наш час NFC-чипом, який полегшує процес оплати.

Galaxy A8 (2018) — преміальна модель з лінійки 2018 року, яку в магазині Київстар можна купити зі знижкою в 4500 грн. До сильних сторін смартфона Galaxy A8 (2018) можна віднести: 

  • Super AMOLED+ дисплей;
  • функція Always On Display;
  • рівень захисту від бруду і вологи IP68;
  • подвійну фронтальну камеру 16 Мп + 8 Мп;
  • вражаючі показники продуктивності завдяки 8-ядерного процесора Exynos 7885 (частота — 2,2 ГГц) спільно з графічним прискорювачем ARM Mali-G71 і 4 ГБ оперативної пам'яті.

На сайті представлено 210 моделей популярного виробника, тому немає сумнівів, що кожен підбере тут той гаджет, який буде відповідати його особистим потребам і бажанням. Детальніше про смартфонах бренду — https://shop.kyivstar.ua/smartphones/brand-samsung

Не тільки смартфони

Мобільний оператор не обмежується продажем тільки телефонів. Клієнтам доступний вибір ноутбуків, планшетів, телевізорів, роутерів, модемів, аксесуарів і смарт-гаджетів. На більшість позицій діють лояльні умови розстрочки і можливість оплати частинами без нарахування відсотків. Важливо, що отримати доступ до вигідних пропозицій може кожен і зовсім не обов'язково бути користувачем Київстар.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ