Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Смерть «Арсеналу» відкладається?

Федерація футболу України підтверджує, що готова надати допомогу ФК «Арсенал», повідомив офіційний сайт ФФУ.

"Не дивлячись на те, що генеральний директор клубу Віктор Головко використовує образливі вирази на адресу Національної федерації та вводить людей в оману стосовно запропонованої нами допомоги, ми ще раз офіційно підтверджуємо, що готові зробити все, що залежить від нас для порятунку клубу.

У разі термінового відкликання паном Головко офіційного листа, направленого в Прем’єр-лігу,з повідомленням про зняття ФК «Арсенал» з усіх змагань, Федерація футболу України негайно направить  свої зусилля для того, щоб перш за все організувати проведення матчу ФК «Арсенал» - «Металург» (Запоріжжя)", йдеться в повідомленні. 

23 жовтня генеральний директор ФК "Арсенал" Головко заявив, що у клубу більше немає джерел фінансування, і закликав потенційних бажаючих допомогти команді. 24 жовтня народний депутат Олександр Онищенко повідомив, що припинив надавати підтримку "Арсеналу".

25 жовтня "Арсенал" не прибув на матч 14-го туру чемпіонату України проти сімферопольської "Таврії ", внаслідок чого гра не відбулася. 29 жовтня "Арсенал" не приїхав на матч 1/8 фіналу Кубка України проти тернопільської "Ниви". 

29 жовтня гендиректор клубу Головко заявив, що "Арсенал" починає процедуру банкрутства і знімається з участі в чемпіонаті та Кубку України сезону 2013-2014 років через відсутність фінансування.

30 жовтня ФК "Арсенал" письмово проінформував українську футбольну Прем'єр-лігу , що матчі 15-го туру чемпіонату України та чемпіонату U-21 проти команд запорізького "Металурга" не відбудуться "у зв'язку з відсутністю фінансування" столичного клубу.

1 листопада Головко у своїй черговій заяві назвав неправдивою інформацію про пропозицію, що надійшла з боку ФФУ допомогти "Арсеналу" провести черговий домашній матч чемпіонату країни, яке було озвучено головою департаменту інформації ФФУ Павлом Терновим.

31 жовтня Головко на офіційному сайті клубу заявив, що "офіційно ніяких матчів за участю "Арсеналу" проводитися не буде". У цей же день з'явилося звернення трудового колективу клубу, в якому говориться, що його представники мають намір продовжувати виступи в чемпіонаті України, і вимагають відставки гендиректора Головка. Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ в четвер ухвалив рішення зарахувати технічну поразку "Арсеналу" з рахунком 0:3 за неявку на матч 14-го туру чемпіонату України проти сімферопольської "Таврії".

"Пан Терновий заявляє про нібито пропозицію, що надійшла від ФФУ керівництву ФК "Арсенал" про сприяння в проведенні чергового домашнього матчу: нібито пропонувався стадіон, автобус і так далі. Це - брехня від першого до останнього слова. Соромно представнику ФФУ брехати футбольної громадськості країни! Я сьогодні є єдиним керівником ФК "Арсенал": ніхто до мене не звертався, ніхто не пропонував допомогу... Я прошу всіх припинити піаритися на вмираючому "Арсеналі" , - сказав він.

gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ