Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Смерть у переддень нового року: слідчі повідомили про підозру водію, котрий вчинив ДТП

На Львівщині слідчі повідомили про підозру водію, котрий у переддень Нового року вчинив ДТП, внаслідок якої загинула людина. Про це інформує Відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 31 грудня 2019 року близько 19.20 на автодорозі Мостиська-Самбір-Дрогобич біля села Вільшаник Самбірського району.

Як попередньо встановили поліцейські, водій автомобіля «Опель Вектра», 23-річний місцевий мешканець, скоїв наїзд на відбійник автомобільного мосту. Внаслідок події тілесні ушкодження отримали двоє пасажирів «Опеля» - мешканці Самбірського району віком 24 та 39 років. Обидва були госпіталізовані у місцеву лікарню, проте, незважаючи на зусилля медиків, старший із чоловіків помер від отриманих травм.

Слідчі Самбірського відділу поліції повідомили водію «Опеля» про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. 
Досудове розслідування триває.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ