Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Смолоскипний марш на честь полеглих під Крутами пройде у Львові

29 січня Автономні націоналісти Львова проведуть смолоскипний марш на честь полеглих героїв під Крутами під гаслом «За мертвих, живих і ненароджених», повідомив сайт opir.info.

Учасники ходи зберуться о 19.30 на площі Ринок, звідки вирушать до памятника Степанові Бандері.

«Ось вже втретє Автономні націоналісти Львова проводять акцію, котра дуже не подобається всім: владі, толерастам, недоброзичливцям, міжнародній спільноті. Всі вони аргументують свій негатив якимось міфічним нацизмом, розпалюванням ненависті, спекулюванням на смерті. Сьогодні ми вже не будемо нічим їм відповідати – «Собака гавкає, а караван іде». За ці роки тих недоброзичливців змінилося стільки, що ми розуміємо, наскільки вбогими є їхні слова та й вони самі. 94 роки тому хлопці вмирали не для того, щоб за ними плакали всякі псевдо патріоти та борці за збагачення власної кишені. Вони давали початок великим визвольним змаганням які продовжили холодноярські козаки, бійці УВО, вояки УПА та багато інших борців. Вони показували приклад відданості та готовності. І аж ніяк не приклад пристосуванництва, боягузтва та доносництва.

Також нагадуємо, що так як і в минулому році, ми будемо збирати за смолоскипи 2 гривні, це маленький благодійний внесок кожного учасника маршу, у розвиток нашого Руху.
Тому що все робиться власними силами», – йдеться в повідомленні.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ