Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Снєгирьов: 31-й блок-пост - це черговий провал Муженка. Територію мають віддати терористам

Нині навмисно створюють легенду про відхід наших військових з 31-го блок-посту та «пастку» для російських військових. Насправді про критичну ситуацію попереджали ще за тиждень до цього. Про це сьогодні, 21 січня, в коментарі Гал-інфо розповів активіст з Луганська, голова ГО «Права справа» Дмитро Снєгирьов.

«Треба називати речі своїми іменами, і відверто говорити, хто у цьому винен. Муженко допустив до створення такої ситуації, коли терористам дозволили стягувати в цьому районі підкріплення і взяти блок-пост з трьох боків у кільце. Нині тут територія повністю прострілюється. Така ж ситуація, через Муженка, склалася і в Донецькому аеропорту», - сказав Дмитро Сєгирьов.

За його словами, створюються всі умови, щоб виконати мінські домовленості і віддати ті населені пункти, які мають відійти терористам.

«З одного боку, ми маємо беззаперечний героїзм українських військових, а з іншого – абсолютно незрозумілу позицію командування Генштабу. Звичайно, що втримати позицію з одним боєкомплектом неможливо в таких умовах», - наголосив Снєгирьов.

Він також нагадав, що згідно із так званими мінськими угодами селище Кримське, Щастя та Донецький аеропорт мають відійти терористам.

«Нині на цих рубежах намагаються створити черговий котел, як це було в Іловайську. Таким чином ворог відрізає наших військових від Северодонецька та Лисичанська. Основна їхня ціль – захопити промислові об’єкти та підприємства та відрізати Щастя та Станицю Луганську. У цей час на Станицю Луганську готується танкова атака російських військових», - сказав Дмитро Снєгирьов.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ