Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Снєгирьов: В окупованих Ровеньках зафіксували 200 росіян, 7 Градів і 6 бронемашин

За інформацією аналітичного відділу ГІ «Права Справа» в районі тимчасово окупованого м. Ровеньки Луганської області розквартировано підрозділ ЗС РФ загальною чисельністю до 200 чоловік. Про це повідомив Дмитро Снєгирьов.

І далі: "Місто Ровеньки розташоване на півдні Луганської області в межах Антрацитівського району, Ровеньківській міській раді підпорядковані 7 селищних (Дзержинська, Кленова, Михайлівська, Нагольно-Тарасівська, Новодар'ївська, Пролетарська, Ясенівська) і одна сільська рада (Благівська).

Крім живої сили, зафіксовано присутність 7 одиниць РСЗВ «Град», три зенитні установки, дві бмп та чотири бтр.

Як повідомлялося раніше, з території Ростовської області (РФ) на територію тимчасово окупованих районів Луганської області були передислоковані окремі підрозділи 35-ої окремої гвардійської мотострілецької бригади (місце постійної дислокації - Алейськ (Алтайський край), в/ч 41659). 35-та бригада входить до складу 41-ї загальновійськової армії Центрального військового округу.

В серпні 2014 аналітичним відділом ГІ «Права Справа» було встановлено скупчення на автобазі в м. Ровеньки близько 40 броньованих машин та до 500 найманців незаконних збройних формувань.

23 серпня 2014 року в результаті високоточного удару Збройних Сил України по виявленому об’єкту розвідкою підтверджено повне знищення бази терористів".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ