Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Снігоприбиральна техніка у Львові сьогодні працювала всю ніч

Сьогодні снігоприбиральна техніка працювала у Львові з 01.00 години ночі і до ранку - повідомив директор ЛКАТП-1339 В‘ячеслав Сич. «До прибирання вулиць ми залучили 100% нашої техніки. Дороги підмели та посипали піском. Зараз ми працюємо у черговому режимі і на замовлення. Вдень на магістралях працювати не будемо, але маємо замовлення з Галицького району і допомагатимемо їм прибирати центральну частину міста від снігу», - сказав В’ячеслав Сич.

За словами голови Сихівської районної адміністрації Івана Лозинського, Сихівський мікрорайон від снігу прибирало 13 одиниць техніки.

Нагадаємо, до прибирання міста від снігу залучено 139 одиниць техніки різного призначення. Серед них: 41 одиниця підмітальної техніки, 40 – підмітально-прибиральної техніки, 6 снігонавантажувачів, 15 екскаваторів, 19 самоскидів, 9 тракторів та 9 грейдерів. Ця техніка обслуговує 5 районів міста, згідно з визначеними маршрутами. Механізоване прибирання доріг у Сихівському проводить ТзОВ АПП «Львівське», яке має 10 одиниць спецтехніки.

Також на двох піскобазах міста створено запас піскосуміші 11 305 тонн. На підйомах та спусках заплановано влаштувати 255 ящиків та призм з піскосумішшю – про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ