Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сніговий циклон триватиме в Україні до 23 січня - OPOGODE.UA

З 21 по 23 січня Україна опиниться в зоні циклону, який принесе сильні снігопади, посилення вітру до штормових значень та хуртовини. Про це повідомляє синоптикOpogode.uaНаталка Діденко.

«Циклон та його атмосферні фронти зумовлять снігопади, на півдні та на Закарпатті - сніг з дощем. Опади досягнуть значення сильних в центральних областях, у південній частині та в східних областях. На півночі сніг очікується переважно помірний, на заході - невеликий та помірний. Пориви східного вітру сягатимуть 15-22 м/с, тому вірогідні хуртовини. На дорогах всієї України ожеледиця, в Карпатах підвищується ймовірність сходження лавин», - попередила синоптик.

При цьому вона додала, що вдень 23 січня та вночі 24 січня опади послабшають, а потім припиняться. Проте вже вдень 24 січня в Україну знову надійде волога повітряна маса, яка принесе снігопади протягом 24-26 січня в більшість областей країни.

Нагадаємо, протягом нинішнього тижня в Україні утримаються морози, тому українці, нарешті, можуть розраховувати на утворення стійкого снігового покриву.

Opogode.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ