Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сьогодні адмінресурс використовується щонайменше в 10 разів менше, ніж за попередньої влади – Тарас Стецьків

Адміністративний ресурс, який використовувався під час виборів на Львівщині, носить дуже витончені форми і ґрунтується на західному досвіді – заявив 20 березня під час ток-шоу „Незалежний вибір” в ефірі радіо „Львівська хвиля” народний депутат Ігор Шурма.

На його думку, на Львівщині будуть найбільші фальсифікації порівняно з іншими регіонами. За його словами, Петро Олійник публічно заявив, що дав обіцянку Президентові забезпечити на Львівщині 70% голосів виборців за блок „Наша Україна” до ВРУ і зробить все для того, щоб виконати обіцяне.
За словами голови ЛОО ПР Олексія Радзієвського, адмінресурс, який використовується в нашій області, не може не викликати обурення. „Про що можна говорити, коли в Миколаївському районі роздають запрошення на вибори до міської ради,  ззаду на яких написані номери блоку НУ на виборах до Верховної та обласної рад. У Пустомитах, наприклад, ТВК знаходиться у приміщенні штабу виборчого блоку НУ”, - зазначив Олексій Радзієвський. Як наголосив голова ЛОО Партії Регіонів, навіть бюлетені до обласної ради надруковані зі значними порушеннями. На них відсутній порядковий номер, отож перевірити, де саме використовувались ці бюлетені, після виборів буде неможливо. Як переконаний голова Львівського обласного виборчого штабу БЮТ Степан Курпіль, якщо на Львівщині і намагатимуться фальсифікувати вибори, то в основному за рахунок голосів БЮТ. Як переконаний голова виборчого штабу блоку „Пора”-ПРП у Львівській області Тарас Стецьків, сценарій масових фальсифікацій на виборах не пройде. За його словами, після Помаранчевої революції в українців виробився імунітет щодо фальсифікацій і самі вони їх не допустять.
„Сьогодні адмінресурс використовується щонайменше в 10 разів менше, ніж за попередньої влади”, - зазначив Тарас Стецьків.

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ