Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні бездомні у Львові разом споживатимуть традиційну трапезу Святвечора

Святвечір – це час духовного єднання з спільнотою, коли різдвяне диво наповнює серця. Цього дня вже кілька років поспіль у Львові в Центрі обліку та нічного перебування бездомних осіб (вул. Кирилівська, 3а) відбувається Святвечір для підопічних установи. В часі заходу бездомні розділять традиційну трапезу Святвечора. Розпочнеться вечеря о 17.00 год. спільною молитвою. Повідомила прес-служба Львівської міської ради.

У різдвяний вечір працівники Центру намагаються створити атмосферу родинного затишку для людей, які втратили житло. В часі зустрічі до присутніх з вітальним словом з нагоди Різдва звернеться директор Центру отець Олег Федоренко та в.о. начальника управління соціального захисту Львівської міської ради Ігор Кобрин.

Довідка.

Центр обліку та нічного перебування бездомних осіб є бюджетною установою управління соціального захисту Львівської міської ради. Відповідно до своїх завдань, Центр веде первинний облік бездомних громадян, видає посвідчення про взяття на облік, сприяє реєстрації переважного місцезнаходження, надає інформаційні, правові та консультаційні послуги тощо.

З січня 2009 року в Центрі розпочало роботу відділення нічного перебування для бездомних. Приміщення відділу адаптовано під цикл отримання бездомними послуг реєстрації, первинного медичного обліку, санітарно-гігієнічних послуг та послуг ночівлі.

З питань співпраці, прохання звертатись у Центр обліку та нічного перебування бездомних осіб: тел. 233 14 79 або 233 10 49, адреса: вул. Кирилівська, 3А.


Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ