Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні День військ зв'язку України

Командувач об'єднаних сил Збройних Сил України привітав військовослужбовців з нагоди Дня військ зв'язку України

Бойові побратими - воїни-зв'язківці!

Від імені Командування об’єднаних сил Збройних Сил України вітаю Вас із професійним святом — Днем військ зв'язку України!

Ви виконуєте одне із найважливіших завдань – забезпечуєте надійний зв’язок. Коли він працює – його не помічають, але його відсутність у рази зменшує ефективність будь-якої військової операції.

Особливо Ваша роль зросла під час бойових дій в ході Антитерористичної операції та операції Об’єднаних Сил на територій Донецької та Луганської областей.

Війська зв’язку є однією з ключових ланок Збройних Сил, тому Ваші вміння та навички повинні відповідати найвищим критеріям швидкості та безпеки передачі інформації, оперативності у налагодженні зв’язку між підрозділами.

Впевнений, що впровадження передових технологій та найсучасніших методів військової комунікації, поступово наближають нас до здійснення стратегічної мети – побудови сучасної, добре озброєної армії.

У цей святковий день бажаю Вам міцного здоров'я, професійної досконалості та воєнної витримки. Нехай завжди поруч з Вами буде вдача та підтримка рідних, адже Ви виконуєте непросту, але надзвичайно важливу функцію з забезпечення обороноздатності нашої держави.

Слава Україні!

Разом переможемо!

генерал-лейтенант Сергій НАЄВ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ