Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сьогодні депутатські фракції у міській раді, цілком можливо, узгодять кандидатури голів постійних депутатських комісій

Депутатські фракції у Львівській міській раді визначили кількісний склад постійних комісій, а також квоту кожної партії, проте не розподілили, кому яка комісія має дістатися, — повідомив «Гал-info» уповноважений від фракції ГП «Пора» Андрій Білоус. Так, за його словами, свої плани щодо депутатських комісій оголосили тільки дрібніші політичні сили, в той час як блок «Наша Україна» та БЮТ повідомили, що з цього приводу їм треба провести консультації всередині своїх фракцій.
«Так, Український народний блок Костенка і Плюща запропонував Юрія Кужелюка на голову бюджетної комісії. В той час, як партія «Пора» теж має претендента на цю посаду. Партія „Реформи і Порядок”, своєю чергою, хоче комісію депутатської діяльності, самоврядування та зв’язків ради. Ще по кілька кандидатів на голів різних комісії назвали «Пора» та «Свобода», — розповів Андрій Білоус.
За його словами, цілком можливо, що процес узгодження голів депутатських комісій між депутатськими фракціями закінчиться вже сьогодні, 14 квітня.
Нагадаємо, 13 квітня керівники фракцій у міськраді узгодили перелік постійних депутатських комісій, яких відтепер буде 12.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ