Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Сьогодні Дніпропетровську подарують скульптуру лева зі Львова

Вже сьогодні Дніпропетровську подарують скульптуру лева в рамках проведення Днів Львова. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

Знайомство зі Львовом розпочнеться о 10.00 год у приміщенні Дніпропетровської міської ради. Заступник міського голови Львова Василь Косів та президент Львівського туристичного альянсу Марк Зархін зустрінуться з дніпропетровськими туристичними операторами.

Офіційне відкриття Днів Львова планують на 12.00 год на площі Європейській, де впродовж наступних двох днів волонтери розповсюджуватимуть ексклюзивні листівки «Запрошуємо до Львова». Ввечері дніпропетровці зможуть насолодитись виступом гурту ShockоlaD та вуличною виставою «Глорія» від театру «Воскресіння». Ще жителі міста матимуть можливість продегустувати і купити найсмачнішу львівську продукцію від партнерів заходу - компаній «Світоч», «Лімо» та «Кава зі Львова».

Заступник міського голови Львова Василь Косів проведе відкриту лекцію перед місцевими студентами на тему «Львів – культурна столиця». Окрім того, дніпропетровським школярам подарують книжки зі Львова, а в централізованій системі публічних бібліотек міста для дорослих відбудеться зустріч з львовознавцем Ільком Лемком, який  презентуватиме авторські роботи.

Нагадаємо, що Львів вже не вперше демонструє себе Україні. Дні Львова успішно відбулися у Харкові, Одесі та Луганську минулого року. Також Львів презентував себе у Київському національному університеті ім. Т. Шевченка та НУ «КПІ». Вчора відбулись Дні Львова у Запоріжжі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ