Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Сьогодні фракція БЮТ визначить, як діяти далі, - Курпіль

Сьогодні, 8 лютого, відбудеться засідання парламентської фракції БЮТ, де буде вирішено, як діяти далі. Про це сьогодні, 8 лютого, під час прес-конференції заявив народний депутат України від БЮТ Степан Курпіль.

 

За його словами, нині центральний штаб аналізує порушення, які були зафіксовані під час другого туру президентських виборів на Східній Україні. Якщо цих порушень виявиться достатньо, щоб оскаржувати результати виборів на окремих дільницях, то штаб Тимошенко зробить це.

 

Як зазначив Степан Курпіль, на 3 дільницях у Донецькій області штабу Тимошенко не дали змоги замінити членів ДВК, щодо яких були підозри у їхній співпраці зі штабом Януковича.

 

Також народний депутат наголосив, що за результат Юлії Тимошенко можна «подякувати» Віктору Ющенку, який закликав голосувати проти всіх. Лідеру БЮТ не вистачило тих кількох відсотків, які відійшли у графу «не підтримую жодного кандидата».

 

Крім того, за словами Степана Курпіля, згідно із паралельним підрахунком штабу Тимошенко, їхній кандидат програє Януковичу лише 1%.

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ