Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні Кабмін розгляне законопроект про переведення годинників

Сьогодні, 25 січня, Кабінет міністрів розгляне законопроект про порядок обчислення часу на території України.

Про новий законопроект розповів перший заступник міністра економічного розвитку і торгівлі Вадим Копилов, повідомляє Кореспондент.

Також планується заслухати інформацію міністра регіонального розвитку,будівництва та ЖКГ Анатолія Близнюка про результати моніторингу рішень органів місцевого самоврядування щодо підвищення з січня тарифів на житлово-комунальні послуги.

Міністр з питань надзвичайних ситуацій Віктор Балога запропонує на розгляд уряду питання, пов'язані з постійним представником України при Всесвітній метеорологічній організації, і з планом заходів щодо створення єдиної автоматизованої системи контролю радіаційної ситуації на період до 2015 року.

Кабмін також розгляне план заходів щодо реалізації концепції державної політики у сфері боротьби з організованою злочинністю, план заходів щодо виконання концепції реалізації державної політики у сфері космічної діяльності на період до 2032 року та перелік боєприпасів, що підлягають утилізації в 2012-2016 роках.

Нагадаємо, у вересні 2011 року Верховна Рада, слідом за Росією та Білоруссю,скасувала переведення годинників на зимовий час, прийнявши проект постанови депутата Олега Надоші (фракція Партії регіонів), і таким чином Україна залишилася на літньому часі.

Таке рішення викликало невдоволення влади Західної України, де, як зазначалося,при скасуванні переходу на зимовий час світало б тільки о 09:00. У жовтні 2011року Верховна Рада відновила переведення годинників на зимовий час.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ