Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Сьогодні «Карпати» у Львові зіграють з харківським «Металістом»

Сьогодні, 31 жовтня, о 20.30 у Львові ФК «Карпати» зіграють із харківським «Металістом». Про це, повідомив сайт ФК «Карпати» Львів.

Матч проведуть в рамках 1/8 фіналу національного Кубка.

«Металіст» прилетів до Львова без кількох основних гравців – Олександра Горяїнова, Фініньо, Клейтона Шавьєра, Тайсона, Папа Гуйє, а також Хосе Соса, який наразі травмований. Гравці відпочивають та готуються до матчу з «Дніпром».

«Наш президент ще перед матчем 1/16 фіналу з «Оболонню» поставив перед командою завдання здобути Кубок. Адже в своїй історії «Металіст» вигравав Кубок СРСР, а от в Кубку України лише раз грав у фіналі, та й то було це, коли я не помиляюсь, у першому розіграші. Звісно, хотілося б отримати цей трофей, а чи вдасться, побачимо. Можу лише сказати, що команда налаштована рішуче. Коли виходити лише з турнірного становища в Прем’єр-лізі, то звичайно, фаворитом є «Металіст». Але ще раз наголошу, що це на папері. А так все вирішиться тільки безпосередньо в грі. І потім, ви не забувайте про такий важливий фактор, як своє поле. Тим більше, ми всі добре знаємо, як непросто грати у Львові, де трибуни дуже добре підтримують свою команду. А я ще поінформований, між іншим, що керівництво «Карпат» проводить низку заходів, спрямованих на те, щоб на гру прийшло якомога більше глядачів», – каже хавбек «Металіста» Павло Ребенко.

Арбітром матчу буде 41-річний Юрій Мосейчук з Чернівців.

ФК «Карпати»

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ