Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні Колесніков знову відвідає Львів

30 березня Віце-прем’єр-міністр з питань Євро-2012 Борис Колесніков відвідає з робочою поїздкою Львів. Мета поїздки – перевірка будівництва львівського стадіону та загального рівня підготовки до Євро-2012. Про це повідомила прес-служба уряду.

Під час поїздки Бориса Колеснікова до Львова планується підписання Меморандуму між Кабінетом Міністрів України та ЗАТ «Львівський автобусний завод» щодо постачання 2 тис. автобусів та 500 тролейбусів в міста, які прийматимуть Євро-2012.

Також в рамках робочої поїздки Віце-прем’єр-міністр відвідає Трускавець, де проведе нараду з представниками готельного бізнесу. Серед питань порядку денного – будівництво дороги, яка поєднає Трускавець та міжнародну трасу Київ-Чоп.

Відвідуючи Львів два тижні тому, Борис Колесніков наголосив, що урядові перевірки відтепер відбуватимуться на будмайданчику кожні два тижні.

«Оптимізувавши наші зусилля і маючи належну підтримку з боку держави, ми обов’язково отримаємо новий красень стадіон на 33 тисячі місць», - заявив Борис Колесніков два тижні тому.

30 березня закінчується термін, до якого підрядник будівництва компанія «Азовінтекс» мала б усунути усі проблеми з проектно-кошторисною документацією.

Під час останнього візиту Борис Колесніков наголошував, що «якщо цього зробити не вдасться – може йти мова про іншого підрядника».

Нагадаємо, що під час минулої зустрічі мера Львова Андрія Садового з Віце-прем’єр-міністром з питань підготовки до Євро-2012 Борисом Колесніковим було погоджено пропозицію Уряду про стовідсоткове фінансування арени на Стрийській-Кільцевій у Львові за рахунок державного бюджету.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ