Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Сьогодні львівські «кажани» зустрічають гостей з Сум

Впродовж 31січня та 1 лютого львівський волейбольний клуб «Барком-Кажани» проведе два домашні матчі із гравцями волейбольного клубу «Хімпром» (місто Суми). Ігри відбудуться в рамках десятого туру Чемпіонату України з волейболу серед чоловічих команд Суперліги. Повідомила прес-служба ВК «Барком-Кажани».

«Нам потрібно грати, якщо зникне якась команда – буде менше матчів. А очок у нас не дуже багато. Були невдачі. Але працюємо в цьому напрямку», - наголосив головний тренер волейбольного клубу «Барком-Кажани»Віктор Михальчук.

Оптимістично налаштовані і самі волейболісти. «На кожен матч, на кожну гру ми налаштовуємось на перемогу. Ніякого відступу», -підкреслив гравець клубу Андрій Шиманський.

Зокрема, 31 січня гра стартує о 16.00 годині. 1 лютого– початок матчу о 13.00. Ігри відбудуться у приміщенні спорткомплексу«Галичина». Волейболісти запрошують львів’ян підтримати місцеву команду та прийти на матчі. Вхід на ігри – вільний.

Додамо, що на сьогодні «Хімпром» займає другу сходинку у турнірній таблиці Чемпіонату, виборовши 39 очок. «Барком-Кажани», натомість,на сьомому місці – із десятьма очками.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ