Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні львів’яни гратимуть з гданцями

11 серпня 2006 року для учасників україно-польського турніру з футболу відбулися стикові матчі, які визначили пари на фінальний день. Так, 12 серпня у фіналі зійдуться львівські та гданські футболісти. На стадіоні Навчально-тренувального комплексу імені Віктора Баннікова розпочнеться церемонія нагородження.
Вчора делегації турніру гостинно приймали у київській міськраді. На правах господаря учасників вітав радник Київського міського голови, виконуючий обов'язки заступника голови Київської міськдержадміністрації Віталій Журавський.
 „Ми пишаємося, що Україна і Польща об’єднані одним проектом – Євро-2012, — зазначив він. — Сподіваємося, що ці хлопці зіграють в основах своїх національних команд на європейському чемпіонаті. Приємно, що фінальна частина Євро-2012, а я впевнений, ми виграємо тендер, проходитиме в Києві”.

Від імені міністра у справах сім’ї, молоді та спорту виступив його заступник Мирослав Дутчак, який наголосив, що «приємно, що мета, поставлена на турнір, реалізується. Діти не тільки змагаються, а й знайомляться з нашою столицею, один з одним. Дружба між Україною і Польщею – назавжди. Підтвердження цього побачимо 8 грудня, коли наша заявка виграє”.
Адам Олкович, директор польського виконавчого комітету Євро-2012, висловив щиру подяку за запрошення, організацію змагань та турботу, а далі звернувся до українських колег.
Своєрідну паралель Євро-2006 – Євро-2012 провів віце-президент Федерації футболу України Анатолій Біденко.
„Як приклад наведу Португалію. Звичайна країна, яка стала країною-казкою. Цього бажаю й нам усім. Хочеться, щоб ідея футбольних функціонерів дійшла до людей. Юним бажаю зростати, швидше поповнити склади національних команд і виступити на Євро-2012”, — зазначив він.
Усім командам вручили пам’ятні подарунки від київської адміністрації. Міській раді залишили на згадку пам’ятний знак - подяку від віце-міністра Польщі та символічний годинник, який веде відлік до старту Євро-2012. Повідомили у Федерації футболу України.


 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ