Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сьогодні мер Львова зустрінеться з членами Палати представників Конгресу США

Сьогодні, 21 березня, відбудеться зустріч міського голови Андрія Садового з членами Палати представників Конгресу США. У зустрічі також візьме участь секретар Львівської міської ради Володимир Квурт та керівники фракцій Львівської міської ради. Повідомили „Гал-іnfо” у прес-службі Львівської міськради.
Із Палати Конгресу США до Львова прибули: голова делегації, конгресмен, представник Демократичної партії від штату Північна Кароліна, голова комісії з питань розвитку демократії при палаті представників Конгресу США Девід Прайс, член Республіканської партії від штату Каліфорнія Девід Драєр та керівник служби, представник комісії з питань демократії Конгресу США, Джон Ліс, представник республіканської партії від штату Іллінойс, Конгресмен, Джулі Біггерт, представник демократичної партії від штату Каліфорнія, Конгресмен, Лоіс Кеппс та представник Республіканської партії від штату Південна Каліфорнія, Конгресмен, Уейн Гілкрест. 
 Конгресова Комісія сприяння демократії була створена у 2005 році за ініціативи тодішнього Спікера Палати представників Денніса Гастерта. Діяльність Комісії спрямована на підтримку парламентів молодих демократій, зокрема шляхом обміну досвідом законодавчої роботи, зміцнення принципів транспарентності та розподілу гілок влади.
Головним цілями Комісії на українському напрямі є сприяння розбудові прямих контактів на рівні офісів Спікерів Верховної Ради та Конгресу, окремих комітетів та офісів зацікавлених народних депутатів.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ