Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Сьогодні "мінували" вокзали в Рівному і Франківську

Пасажирів залізничного вокзалу Рівного та Івано-Франківська вокзалу евакуювали через повідомлення про замінування. Про це повідомили у підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

Сьогодні в 14:40 на довідку залізничного вокзалу станції Івано-Франківськ поступив дзвінок, чоловік повідомив, що на вокзалі встановлена бомба та відбудеться вибух. Через 10 хвилин, а саме 0 14.50 дзвінок поступив до чергової довідкового бюро вокзалу станції Рівне, чоловік заявив, що будівлю вокзалу заміновано.

До місця події були направлені сили та засоби співробітники правоохоронних органів, кінологи зі службовими собаками і вибухотехніки. Правоохоронці оточили будівлі, а також привокзальні площі, евакуювали пасажирів та персонал вокзалів.

З території залізничного вокзалу ст. Рівне евакуйовано 60 пасажирів та 15 відвідувачів, персоналу вокзалу 25 чоловік. З вокзалу Івано-Франківська евакуйовані близько 60 пасажирів, 34 працівників вокзалу, 30 працівників станції Івано-Франківськ.

В 16.00 заходи з обстеження вокзалів станції Рівного та Івано-Франківська були завершені. Вибухових пристроїв та інших підозрілих предметів не виявлено.

На даний момент проводяться оперативно-розшукові заходи, спрямовані на встановлення особи того, хто телефонував.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ