Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сьогодні на Городоцькій демонтовано ще один незаконно встановлений гральний автомат

Сьогодні, 13 липня, на вулиці Городоцькій, 153-є працівники Франківської райадміністрації проводили демонтаж грального автомату, що належить громадянину О., який є підприємцем. Роботи з демонтажу очолив Володимир Яросевич, начальник відділу соціально-економічного розвитку Франківської райадміністрації.
Нагадаємо, на виконання доручення міського голови районні адміністрації здійснюють перевірку об’єктів грального бізнесу. Уже ліквідовано 155 гральних автоматів. Також вже винесено 34 попередження про припинення функціонування закладів ігрового бізнесу. Припинено функціонування 6 об’єктів грального бізнесу у зв’язку  з невиконанням попереджень, які були винесено закладам.
Як повідомив власник демонтованого сьогодні автомата, він утримує 20 таких автоматів, але це перший, який забирають таким чином, коли він не працює і просто стоїть на вулиці в зачиненому контейнері. Після того, як міська рада винесла рішення про закриття вуличних автоматів, він закрив їх вже наступного дня, однак вони так і залишились стояти на вулиці. Власник автомату зазначив те, що всі документи в нього є, лишилось лише отримати ліцензію на його використання. Така ліцензія на проведення і використання гральних автоматів на 5 років коштує 150 тисяч євро.
Демонтовані автомати звозять у склад і, допоки власник не оформить ліцензію на використання, зберігають там протягом одного року.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ