Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Сьогодні на лінії зіткнення зберігається тиша - штаб АТО

У суботу з початку доби обстрілів позицій сил АТО з боку бойовиків не зафіксовано. На всіх ділянках лінії зіткнення зберігається режим тиші. Про це повідомив прес-центр штабу АТО.

"Від початку цієї доби режим тиші продовжує зберігатися вздовж усієї лінії зіткнення. Станом на 18.00 обстрілів у бік наших опорних пунктів не зафіксовано. Підрозділи української армії суворо дотримуються Мінських домовленостей", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, українські бойові підрозділи, які виконують завдання на першій лінії оборони, знаходяться на своїх позиціях та ведуть спостереження за противником.

Також повідомляється, що сьогодні, за сприяння офіцерів цивільно-військового співробітництва штабу АТО та представників української сторони СЦКК, відновлено пошкоджене внаслідок вчорашнього обстрілу бойовиками з артилерійських систем калібру 122-мм електро- та газопостачання до населеного пункту Луганське.

"Збройні Сили України роблять усе можливе, аби полегшити життя цивільному населенню", - підкреслено в зведенні прес-центру штабу АТО.

Укрінформ

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ