Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Сьогодні на земельному аукціоні було продано дві земельні ділянки за 4,2 та 1,6 мільйона гривень відповідно

На аукціоні, який сьогодні, 11 квітня, відбувся у міській раді, було продано  дві земельні ділянки. Перша ділянка розташована на вулиці Панча, 17-б і має площу 0.203 га, друга знаходиться на вулиці Городоцькій і має площу 0,148. Про це “Гал-info”повідомив заступник начальника управління природних ресурсів Ігор Гуменчук. Під час торгів першу ділянку землі було продано за 4 200 000 грн. За другу ділянку аукціонери заплатили 1 600 000 грн. В результаті продажу до бюджету міста надійде близько 6 млн грн, які будуть направлені на облаштування доріг. 

Цього року підготовку до проведення земельного аукціону, порівняно з попередніми роками, почали раніше, ще на початку березня. На участь у торгах надійшло тільки 2 заявки.
 Ділянки скуплені львівськими підприємствами з метою житлово-громадської забудови. Однак ще точно не відомо, які компанії здійснюватимуть забудову.
Як зазначив Ігор Гуменчук, Львів є лідером в Україні по продажу землі, та й ціни у Львові не з дешевих. Так, у центрі міста 1 м кв коштує в середньому 500$ США 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ